jemi te hapur 8:00 - 19:00
6936700414 english
Pjese Kembimi Per Automjete

Auto Servis makinash - Mechanic Pire Greqi

Auto Servis Mechanic makinash - Athinë, Greqi Fixyourcar

Shërbime për Servis për Makina

Auto Servis Fixyourcar ofron shërbime për riparimin dhe mirëmbajtjen e automjetit tuaj. Ju ofrojmë shërbime për të gjitha llojet e automjeteve me një staf të kualifikuar për të dhënë një shërbim cilësor. Tek ne do të gjeni shërbim të shpejtë dhe profesional. Ju me një kosto të favorshme do ta mirëmbani automjetin tuaj duke bërë që makina ta kryejë punën e saj më së miri.

Shërbime për Servis për Makina. - Athinë, Greqi Fixyourcar

inalbania.al SERVIS MAKINASH

Sherbime Motorrike profesionale per te gjithe mjetet duke i dhene zgjidhje shume problemeve te motorrit per ta kther serish ne nje gjendje pune optimale automjetin tuaj.

Auto Servis Mechanic makinash - Athinë, Greqi Fixyourcar

Ofrojme Cilesi, Shpejtesi & Garanci!

Auto Servis fixyourcar operon në treg prej shume vitesh duke sherbyer me cilesi dhe shpejtesi per mirembajtjen e mjetit tuaj. Ofrohen Montim & Riparim Impjanti Gazi te te gjithe llojeve.

Aetolikou 58 në Piraeus Greqi

Shërbime për Servis për Makina.

Servis makinash. Sherbime profesionale per makinen tuaj. Servisi makinash per te gjitha llojet e automjeteve i ofruar me nje sherbim profesional dhe cilesor ne Fixyourcar.gr

Shërbime për Servis për Makina. Shikoni njoftimet për servis makinash në Piraeus (athens) Greqi, shërbime të ndryshme si Diagnostifikim, programim, çkodim

Auto Servis Mechanic makinash - Athinë, Greqi Fixyourcar

AUTO SERVIS MAKINASH

Auto Servis Mechanic makinash - Athinë, Greqi Fixyourcar

Servis makinash. Sherbime profesionale per makinen tuaj. Servisi makinash per te gjitha llojet e automjeteve i ofruar me nje sherbim profesional dhe cilesor ne Fixyourcar.gr

Shërbime Xhenerike dhe Motorrike Mbushje Kondicioneri Diagnostifikim me Kompjuter Konvergjencë Ndrim Vajrash dhe Filtrash Rregjistrim Dritash Mirëmbajte Automjeti Riparime Lyerje Modifikime Çdo gjë për makinën tuaj SHËRBIM KARROTRECI

Auto Servis Mechanic makinash - Athinë, Greqi Fixyourcar

Shërbime për Servis për Makina. - Athinë, Greqi Fixyourcar

DPF & Katalita
-Pastrim Filtrash Partikular
-Rigjenerim & Programim DPF – FAP
-Marmita të Reja Katalitike
-Sensor & Aksesorë Marmite
-Testimi Ndotjes , Benzin & Nafte
-Diagnostifikim me Kompjuter
-Punime Xhenerike
-Punime Saldimi

Servis Për Automjete

Servis Për Automjete

Αιτωλικού 58 στον Πειραιά

Operon në treg prej shumë vitesh duke shërbyer me cilësi dhe shpejtësi për mirëmbajtjen e mjetit tuaj të çdo lloji makine.

Auto Servis makinash -  Mechanic Pire Greqi

Auto Servis makinash -  Mechanic Pire Greqi

Καλέστε μας